PORONO农村女人偷拍

<form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

    <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

    <th id="3nnnd"></th>

    <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
    <th id="3nnnd"></th>
    <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>

        Resource Center

        Kabar sing umum baja Garting

        nindakake Informasi

        1. jinis grating. Iku kalebu prewangan bar jinis (jembaré & kekandelan), prewangan bar Jarak, salib bar Jarak. Kayata, JG325 / 30/100 JG255 / 30 / 100s, etc.
        2. ukuran grating, sing dawa déning jembaré. Ngomong: arah dawa iku padha karo arah saka prewangan bar. Diarani arah span.
        3. Quantity saka grating.
        (1) Diukur dening PC yen supaya ora dadi amba.
        (2) Diukur dening meter yen ukuran grating Komplek, & unit bakal ditandhani minangka m2.
        (3) Diukur uga dening bobot yen ukuran grating Komplek, & unit bakal ditandhani minangka kg. Ngandika: bobot saka grating bakal caculated miturut YB / T4001.1-2007.
        4. Banding saka grating. Warata bar karo ukuran padha bar prewangan kasedhiya kanggo banding saka grating. Banding khusus utawa ora banding uga bakal kasedhiya miturut konfirmasi digawe dening panuku & Supplier.
        5. perawatan Serface. Hot-dip galvanizing umume digunakake, & mengkono perawatan lumahing utawa ora mengkono bakal tundhuk kaputusan panuku 'liwat dhiskusi.

        Stair Tapak

        1. Jinis grating. JG255 / 30/100 & JG325 / 30/100 bakal dianjurake sadurunge.
        2. Gedhéné ngidhak., Sing dawa déning jembaré. Ngomong: arah ngidhak nuduhake arah jembaré saka andha.
        3. Quantity saka ngidhak. Tapak bakal diwilang dening PC.
        4. perawatan lumahing. Hot-dip galvanizing umume digunakake, & mengkono perawatan lumahing utawa ora mengkono bakal tundhuk kaputusan panuku 'liwat dhiskusi.
        5. Usul piring sisih ngidhak, pirsani gambar ditempelake. Lan priksa rata kanggo ndeleng hubungan antarane jembaré & bolongan Jarak saka ngidhak.

        Piring sisih adopts bar prewangan 65 × 5 mm. Iku mung mitred nalika kang njaluk saka pelanggan.

        Prewangan bar Jarak (mm)

        Dianjurake Jembar (mm)

        30

        125

        155

        185

        215

        245

        275

        305

        40

        125

        165

        -

        205

        245

        285

        325

        Let saka Fixing Lubuk (mm)

        45

        75

        75

        100

        100

        150

        150

        Stair Tapak

        Rampung grating dikempalken karo sabuk baja, & kayu biasane digunakake kanggo matting, supaya iku trep kanggo mbukak. Kanggo grating ireng, warata bar kasedhiya kanggo diinget.
        Wigati: packing uga bakal miturut syarat pelanggan 'liwat dhiskusi.

        bzt1
        PAKET STANDARD FOR PANEL fabricated
        bzt4
        PAKET FOR Pipes
        bzt2
        PAKET STANDARD FOR Stair Ngidhak
        bzt5
        PAKET pallet FOR STANCHION
        bzt3
        PAKET pallet FOR grating
        bzt6
        PAKET pallet FOR undhak-undhakan

        Tampilan Online Chat!
        PORONO农村女人偷拍
        <form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

          <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

          <th id="3nnnd"></th>

          <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
          <th id="3nnnd"></th>
          <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>