PORONO农村女人偷拍

<form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

  <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

  <th id="3nnnd"></th>

  <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
  <th id="3nnnd"></th>
  <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>

    фабрика турне?а

    Друштвото Фабрика

    Основана во 1992 година, со површина од 25.000 квадратни метри и со работилница површина од 18.000 квадратни метри, има удобен сообра?а? и се чувствувате локаци?а, со само 30 минути возе?е до ме?ународниот аеродром Ningbo Lishe, а само 25-минутно возе?е до Ningbo пристаниште --- на познатиот ме?ународен морско пристаниште со предност на не-кал, длабоко вода и мраз во текот на годината.

    Опремата за производство

    NJMM има напредна опрема, полноправно технологи?а, како и богата производство и управува?е со искуство во прес-заварени челични хелиум површина над 10 години. NJMM е ме?у неколку водечки производители кои имаат на целиот производствен процес, од лого бар да галванизиран челик хелиум.

    sb5

    Сервис и Совети

    На брзиот разво? на модерната наука и технологи?а, на пазарот за производи и услуги станаа се пове?е се бара, со цел да се обезбеди квалитетот на пред-продажба на услуги, компани?ата има ригорозен процес на селекци?а на нови вработени регрути, и обезбедува спектар на обука за работа и можности да студираат во странство и технички персонал. Компани?ата на "ефикасна и ефективна, прв клиент" услуга има за цел да обезбеди стручни совети и техничка поддршка на клиентите.

    контрола на квалитет

    Квалитет е животот, во смисла на квалитет е душата на животот. Поради тоа, компани?ата е подобрува?е на квалитетот на производот, и да се воспостави целосен квалитет бренд на свеста во на прво место. Компани?а со професионални алатки за тестира?е на квалитет и тестира?е на персоналот, целта е да се гарантира квалитетот и подобрува?е на конкурентноста на претпри?ати?а.


    WhatsApp Онла?н Chat!
    PORONO农村女人偷拍
    <form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

     <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

     <th id="3nnnd"></th>

     <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
     <th id="3nnnd"></th>
     <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>