PORONO农村女人偷拍

<form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

  <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

  <th id="3nnnd"></th>

  <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
  <th id="3nnnd"></th>
  <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>

    Fabrika Tour

    Fabrika Company

    E themeluar n? vitin 1992, duke mbuluar nj? sip?rfaqe prej 25.000 metra katrore dhe me zon?n e seminarit prej 18.000 metra katror?, ajo ka trafiku i p?rshtatsh?m dhe vend t? lart? vet?m me makin? 30-minuta n? Aeroportin Nd?rkomb?tar Ningbo Lishe dhe vet?m makin? 25-minuta n? Ningbo Port --- portin e famshme nd?rkomb?tare t? detit me avantazhin e jo-silting, thell?-ujit dhe pa akull gjith? vitit.

    Pajisje prodhimi

    NJMM ka pajisje t? p?rparuara, teknologji t? drejta t? plota, si dhe prodhimin dhe menaxhimin pasur p?rvoj? n? press-ngjitur ?eliku zon?n bezdissh?m mbi 10 vjet. NJMM ?sht? nd?r prodhuesit m? pak kryesor? t? cil?t kan? t? gjith? procesin e prodhimit nga duke bar t? ?elikut galvanizuar bezdissh?m.

    sb5

    Service & Advice

    TheZhvillimi i shpejt? i shkenc?s dhe teknologjis? moderne, tregu p?r produktet dhe sh?rbimet jan? b?r? gjithnj? e m? t? k?rkuar, p?r t? siguruar cil?sin? e para-shitjes sh?rbimi, kompania ka proces rigoroz p?rzgjedhja e punonj?sve t? reja rekruton, dhe ofron nj? shum?llojshm?ri t? trajnimit p?r pun? dhe mund?si p?r t? studiuar jasht? vendit dhe t? personelit teknik. Kompania p?r "efikase dhe efektive, konsumatorit t? par?" sh?rbim ka p?r q?llim t? ofroj? k?shilla profesionale dhe mb?shtetje teknike p?r klient?t.

    Kontrolli i cil?sis?

    Cil?sia ?sht? jeta, ndjenja e cil?sis? ?sht? shpirti i jet?s. P?r k?t? arsye, kompania ka qen? p?rmir?simi i cil?sis? s? produktit, dhe krijimin e vet?dijes cil?sis? plot? mark? n? vendin e par?. Kompania me nj? profesionist mjetet e testimit t? cil?sis? dhe personelit t? testimit, q?llimi ?sht? p?r t? garantuar cil?sin? dhe rritjen e aft?sis? konkurruese t? nd?rmarrjeve.


    WhatsApp Online Chat!
    PORONO农村女人偷拍
    <form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

     <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

     <th id="3nnnd"></th>

     <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
     <th id="3nnnd"></th>
     <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>