PORONO农村女人偷拍

<form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

    <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

    <th id="3nnnd"></th>

    <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
    <th id="3nnnd"></th>
    <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>

        Tentang Kami

        Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM)

        Mangrupa salah sahiji ngarah pabrik specializing dina ngahasilkeun waja pencét-dilas grating di Cina. Lokasina di kota palabuan kawentar --- Ningbo.

        Cai mibanda lalulintas merenah tur lokasi punjul kalayan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Lishe Ningbo na ngan 25-menit drive mun Ningbo Port --- port laut internasional kawentar ku Kauntungannana non-silting, jero-cai jeung és-gratis kabeh buleud sataun.

        Diadegkeun dina 1992, ngawengku wewengkon 25000 méter pasagi sarta kalawan aréa workshop ngeunaan 18000 méter pasagi, NJMM geus maju equipments, téhnologi full-fledged ogé pabrik euyeub tur pangalaman manajemén di aréa grating baja pencét-dilas leuwih 10 taun. NJMM nyaeta diantara pabrik anjog sababaraha anu boga proses produksi sakabéh ti bearing bar ka galvanized baja grating.

        Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM) --- Budaya Company

        tetempoan

        Janten pamingpin di pasar baja grating, anu supplier pikaresep & warga pausahaan alus.

        misi

        Nyadiakeun luhureun kualitas produk & jasa kalayan kaahlian global;
        Pikeun ngawangun lingkungan harmonis keur karyawan tumuwuh bareng jeung pausahaan;
        Pikeun nyumbang kana kamajuan duanana industri & masarakat.

        core Niley

        Integritas, Tim Gawé, Juara, Palanggan fokus


        WhatsApp Online Chat!
        PORONO农村女人偷拍
        <form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

          <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

          <th id="3nnnd"></th>

          <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
          <th id="3nnnd"></th>
          <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>