PORONO农村女人偷拍

<form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

    <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

    <th id="3nnnd"></th>

    <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
    <th id="3nnnd"></th>
    <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>

        Puseur sumberdaya

        émbaran umum Steel Garting

        susunan émbaran

        1. tipe Grating. Ieu ngawengku bearing bar tipe (lebar & ketebalan), bearing bar pitch, cross bar pitch. Contona, JG325 / 30/100 JG255 / 30 / 100S, jsb
        2. Ukuran Grating, éta téh panjangna ku lebar. Nyarios: arah panjang téh sarua sakumaha arah bearing bar. Disebut arah bentang.
        3. kuantitas grating.
        (1) diukur ku PCS lamun urutan dina teu jadi badag.
        (2) diukur ku méter pasagi upami ukuran grating anu kompleks, & unit bakal ditandaan salaku m2.
        (3) diukur ogé ku beurat lamun ukuran grating anu kompleks, & unit bakal ditandaan salaku kg. Ngomong: beurat grating bakal caculated nurutkeun YB / T4001.1-2007.
        4. Banding of grating. Datar bar jeung ukuran anu sarua tina watang bearing geus sadia pikeun banding ngeunaan grating. Banding husus atanapi henteu banding oge bakal sadia nurutkeun kana konfirmasi dijieun ku meuli & supplier.
        5. perlakuan Serface. Panas-dip galvanizing umumna dipaké, & lakukeun perlakuan beungeut atanapi henteu lakukeun bakal tunduk kana kaputusan pembeli 'ngaliwatan sawala.

        Stair kembangan

        1. Jenis grating. JG255 / 30/100 & JG325 / 30/100 bakal jadi dianjurkeun saméméhna.
        2. Ukuran kembangan., éta téh panjangna ku lebar. Nyarios: arah kembangan nujul kana arah rubak tangga.
        3. kuantitas kembangan. Kembangan bakal diitung ku PCS.
        4. perlakuan Surface. Panas-dip galvanizing umumna dipaké, & lakukeun perlakuan beungeut atanapi henteu lakukeun bakal tunduk kana kaputusan pembeli 'ngaliwatan sawala.
        5. Ngeunaan piring sisi kembangan, mangga ningali gambar napel. Na mangga parios chart ningali hubunganna antara lebar & liang pitch kembangan.

        Piring samping adopts bar bearing 65 × 5 mm. Hayu urang ngan mitred nalika requesting ti nasabah.

        Bearing bar pitch (mm)

        Disarankeun Width (mm)

        30

        125

        155

        185

        215

        245

        275

        305

        40

        125

        165

        -

        205

        245

        285

        325

        Dipasing of ngaropéa Hole (mm)

        45

        75

        75

        100

        100

        150

        150

        Stair kembangan

        Beres grating dipak kalawan sabuk baja, & kai biasana dipaké pikeun matting, supaya éta merenah pikeun muka. Pikeun grating hideung, datar bar sadia pikeun packing.
        Catetan: packing The oge bakal nurutkeun syarat konsumén 'ngaliwatan sawala.

        bzt1
        Pakét standar panel FABRICATED
        bzt4
        Pakét Pikeun pipa
        bzt2
        Pakét standar STAIR kembangan
        bzt5
        Pakét Usuk Pikeun STANCHION
        bzt3
        Pakét Usuk Pikeun GRATING
        bzt6
        Pakét Usuk Pikeun tangga

        WhatsApp Online Chat!
        PORONO农村女人偷拍
        <form id="3nnnd"><big id="3nnnd"></big></form>

          <listing id="3nnnd"><noframes id="3nnnd"><dfn id="3nnnd"></dfn>

          <th id="3nnnd"></th>

          <progress id="3nnnd"><meter id="3nnnd"></meter></progress>
          <th id="3nnnd"></th>
          <cite id="3nnnd"><sub id="3nnnd"><ol id="3nnnd"></ol></sub></cite><pre id="3nnnd"><track id="3nnnd"><span id="3nnnd"></span></track></pre>